Yoni Steam stoomplan

Haal de meeste voordelen uit vaginaal stomen en pak klachten, of jouw wens, gericht aan met een Yoni Steam stoomplan. Elk stoomplan wordt op maat gemaakt en bestaat o.a. uit de duur en frequentie van de stoomsessie in combinatie met de juiste kruiden keuze. Deze 3 onderdelen zorgen voor het beste stoomresultaat!

Yoni Steam Stoomplan

€ 75.00 - € 115.00

Dit stoomplan kan jouw helpen verschillende klachten onder controle te krijgen zoals schimmelinfecties, vleesbomen, cycsten, verklevingen, HPV, PMS, endometriosis, een te korte/lange cyclus, vaginale droogte, blaasontsteking, jeuk, klonten en krampen tijdens de menstruatie, bruin bloedverlies rond menstruatie en problemen tijdens de seks.

Ook kun je werken met een stoomplan wanneer je de vruchtbaarheid wilt vergroten, rond de menarche (1e menstruatie van een meisje),  wanneer je wilt stomen voor womb healing, algemene gezondheid en welzijn.

Je kunt een stoomplan voor 1 of 2 maanden aanschaffen.

Mommy-to-Be Stoomplan

€ 185.00

Wil jij graag stomen tijdens de zwangerschap en/of bevalling?

Vaginaal stomen tijdens de zwangerschap helpt je om te relaxen, beter te slapen, de circulatie in het lichaam te stimuleren en de bekkenbodem en baarmoedermond te ontspanning.

Stomen tijdens de bevalling ontspant te bekkenbodem en m=baarmoedermond waardoor het de ontsluiting bevorderd. Ook verzacht het de vagina, stimuleert het de circulatie en kan het de kans op uitscheuren verminderen. Ook is het een prettige activiteit tijdens de eerste 5 cm ontsluiting en zorgt het voor een ontspannen gevoel.

Postpartum Bliss Stoomplan

€ 130.00

Geniet van rustgevende stoomsessies en herstel je lichaam na de geboorte. 

Stomen na de bevalling brengt veel voordelen met zich mee. Het helpt de lochia en kraamvloed af te scheiden, het vaginaal kanaal te sluiten en verzakkingen te voorkomen, het verminderd zwellingen zoals aambeien, heelt hechtingen en littekenweefsel en zorgt voor een heerlijk relaxt en ontspannen gevoel in deze vaak stressvolle periode. 

Gun jezelf deze stoomsessies en ervaar de ontspanning en heling die het stomen met zich mee brengt!

Sacred Motherhood Journey

€ 285.00

Gun jezelf een zorgzaam en holistisch pakket met onze Sacred Motherhood steaming Journey.

Tijdens deze Journey ondersteund het stomen je tijdens de zwangerschap, de bevalling en de postpartum periode.

De zachtheid en het helende vermogen van stoom en kruiden, ontspant je lichaam en geest, bereid je voor op het meest transformerende proces in je leven en ondersteunt je hierbij. 

Het helpt je gehele wezen te ontvangen, los te laten en te helpen.

De uitgebreide begeleiding van mij, Isabelle, ondersteunt je in dit magische proces van moeder zijn. 

10% nieuwsbrief korting

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Blijf op de hoogte van speciale aanbiedingen, tips en meer!

Voordelen vaginaal stomen

Verwen jezelf met de kalmerende warmte en verfrissende reiniging, terwijl je de innerlijke balans herstelt en je verbonden voelt met de krachtige energie die in je huist.

Onze producten

Ontdek onze verfijnde selectie van thee, stoomkruiden en vaginaal stoomboxen – natuurlijke bronnen van welzijn en heling. Verwen jezelf vandaag nog!

Ervaringen van onze klanten

5/5

Ik ben blij met mijn Yoni Steam box, hij zit heerlijk en de stoom blijft lang warm. De kruiden ruiken fantastisch en ik ga ze de komende maand uitproberen. Ik waardeer de uitleg en het stoomadvies dat ik heb ontvangen bij mijn aankoop. Dankjewel! ~ Marieke

5/5

Als vrouw in de overgang was ik op zoek naar manieren om mijn opvliegers te verminderen en mijn vaginale droogte te verlichten, zodat ik ‘s nachts beter kan slapen. Ik ben zo blij dat ik Yoni Steam heb ontdekt! De wekelijkse stoomsessies zijn een heerlijk moment voor mezelf en hebben me geholpen om deze symptomen te verminderen. Ik heb zelfs de verkoelende kruidenmelange erbij besteld, op advies van anderen, en het werkt geweldig! ~ Petra