FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

More happy customers

Wij vinden het erg belangrijk dat jij tevreden bent over onze dienstverlening. Daarom werken wij hard aan onze klanttevredenheid, en dat wordt gewaardeerd. Bekijk enkele van onze klanten

Vera van DalenFlavur
"Mijn hostingprovider had mijn site offline gehaald vanwege een virus in mijn website. Gelukkig heeft beheerWP hem binnen anderhalf uur weer online gekregen. Heel erg fijn! Bedankt"
Peter van StraatenBloem advies
"Bedankt voor de goede service, ik heb echt geen tijd om me met de website bezig te houden. Goed dat dat door een professionele partij gedaan kan worden"
Bernhard de VriesSpril accountants
"Toch ook even een berichtje van mij. Dank voor het feit dat we zo snel weer online waren. Ik zat echt even met de handen in het haar"
Iris JongmansStraight up
"Dank voor de hulp met de website. Ik heb weinig verstand van sites en ik ben super blij dat jullie me keer op keer zo snel kunnen helpen.. oww en sander, ik zal de volgende keer een taart sturen;)"
Jeanette van OirschotElstar communicatie
"Wij vinden het belangrijk dat de websites van onze klanten in goede handen zijn. Dank jullie voor de goede zorgen."
Remy SpaandonkFlow living
"Erg tevreden met jullie dienstverlening, heel fijn ook dat ik ook steeds op de hoogte wordt gehouden van wat jullie precies doen. Goed beheer omvat toch een stuk meer dan ik in eerste instantie dacht"
Johan witsschenWhite hat devlopement
"Dank voor alle tips om de site effectiever en met name sneller te maken. We zien een flinke toename in het aantal bezoekers. Erg fijn"

We horen graag jouw mening over ons!

Wij streven naar 100% klanttevredenheid en werken daar hard voor. We staan altijd open voor feedback om onze dienstverlening nog beter te maken. Daar hebben we jou hulp voor nodig. Laat daarom hier een berichtje achter en laat ons weten wat je van ons vind!

Meer virtuele High Five's van onze klanten!

  • Ik ben super blij met het team van beheerWP. De helpdesk medewerkers zijn altijd vriendelijk en helpen me snel als er iets is. Ik raad al mijn collega ondernemers aan niet zelf te gaan stuntelen met WordPress onderhoud maar het lekker uit te besteden"
    Marlies van Weesp | Kitchenstudio
  • "Ik kan niet precies zeggen hoeveel tijd het me heeft gescheeld sinds ik met jullie werk maar ik weet wel dat het heel erg veel is. Ik wilde jullie toch even een bedankje sturen voor de goede zorgen en keep up the good work zou ik zeggen!"
    Andre de Groot | Gemeente Zoetermeer

Zij hebben ook geen gedoe meer met WordPress...

  • Professionaliteit
  • Klantvriendelijkheid
  • Snelheid
  • Tarieven

HAPPINES SCORE

gebaseerd op
231
beoordeling van onze klanten

Heb je een vraag of opmerkingen neem dan contact op met ons team!

TOP